Rejtett első és tripla hátsó kamerával jöhet a OnePlus 7

A feltételes mód nem véletlen, hiszen egyelőre hivatalos képek nem érkeztek. Egy tokokat gyártó vállalat képei azonban megerősíteni látszanak a OnePlus 7 körül keringő infókat.


A telefon várhatóan 6,5 hüvelykes Optic AMOLED kijelzőt kap, amely szinte a teljes előlapot uralja. Mindez a rejtett előlapi kamerának köszönhető, amely egy felugró modulon kap helyet. A hibátlan homogenitás érdekében a hangszórók teljesen szélre kerültek, így szinte semmi nem rondít bele a kávamentes élvezetbe. A gépházban a jelenlegi adatok szerint Snapdragon 855 chipset dolgozik majd, mellette 8/12 GB operatív memóriára és 256/512 GB beépített tárolóra lehet számítani.

Az ugráló előlapi kamera várhatóan 16 megapixeles lesz, míg az üveggel borított hátsó fertályra 48 megapixeles főkamera, 20 megapixeles széleslátó, illetve 5 megapixeles mélységérzékelő kerül. A telefont 4150 mAh kapacitású akkumulátor táplálja, kapunk gyorstöltést (Warp Charging), de klasszikus (3,5 mm) jack konnektor ezúttal sem lesz. A OnePlus 7 bemutatójára a hírek szerint májusban kerítenek sort.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?