A HyperX bejelentette a kiváló ár/érték arányú játékos fülesének, vezeték nélküli változatát. A Cloud Stringer Wireless PS4 és PS4 Pro konzolokkal, valamint asztali gépekkel kompatibilis.

A HyperX Cloud Stinger Wireless fejhallgatót a gyártó azoknak a játékosoknak szánja, akik stabil 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat segítségével, kötöttségek nélkül szeretnének csatlakozni a PS4 rendszerükhöz. A használathoz csupán a mellékelt adapternek kell egy magányos USB-portot keresni és máris mehet a móka. A füles masszív műanyagból épült, zárt kialakítású és 50 mm-es meghajtókat dolgoztat. A 90 fokban elfordítható fülkagylókra memóriahabbal töltött, textilbőrrel borított párnák kerültek, amelyek fokozzák a komfortérzetet és természetes zajszigetelést biztosítanak.

A meghajtók teljesítményét kicsit megpiszkálták a mérnökök, javítottak a basszus reprodukción és a középtartomány tisztaságán. A fülkagylón elhelyezett tárcsával kényelmesen és gyorsan szabályozható a hangerő, ahogy a felhajtható mikrofon is egyetlen mozdulattal elnémítható. A füles tizenkét méteren belül használható, a beépített akkumulátor tizenhét órányi energiát képes egyszerre tárolni. A HyperX régi/új fülesének forgalmazása elkezdődött, mindössze 99 dollárt kell érte fizetni, ami egészen kedvező ajánlatnak tűnik.