A Galaxy A80 a forgatható kamera mellett olyan újításokkal érkezik, mint a teljes képernyős kijelző és az intelligens akkumulátor.

Az új telefont úgy alkották meg, hogy megfeleljen a kommunikáció legújabb formáit használó fogyasztók a

“digitális bennszülöttek”

igényeinek is az élő közvetítések korában. A felhasználók egyre növekvő számban használják készülékeiket arra, hogy valós időben osszák meg élményeiket egymással, legyen az egy spontán készült fotó, egy élő videós közvetítés, vagy éppen közös élményekre épülő online kapcsolat.

A Galaxy A80 ezt az átmenetet mozdítja előre és olyan újításokat kínál, mint a Samsung első forgatható kamerája és az intelligens akkumulátor.

A főkamera egyben szelfikamera is

A Galaxy A80 a Samsung első forgatható kamerájával lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy zökkenőmentesen örökítsék meg az őket körülvevő világot. A telefon hátuljába épített három kamera automatikusan felugrik és megfordul a Szelfi mód kiválasztásakor. Ez a mechanizmus előlapi és hátlapi módban is ugyanazt a kameraélményt nyújtja, ugyanazokkal a nagyfelbontású lencsékkel, így a minőség szelfi módban sem csökken a minőség.

Ilyen menő a kamerarendszere!

A 48 megapixeles főkamerával a felhasználók tökéletesen éles, élénk képeket készíthetnek éjszaka és nappal egyaránt. A Galaxy A80 3D Mélységérzékelő kamerájával Élőfókusz videók is készíthetők, melyek során a kamera feltérképezi a környezetet. Az Ultraszéles látószögű lencsének köszönhetően, amely az emberi szemmel azonos látószöget kínál, ezért úgy örökíthetjük meg az emlékeinket, ahogy megéltük azokat.

A “Szuperstabil” videófelvétel segítségével könnyedén készíthetők felvételek a videó rázkódásának csökkentésével, ezáltal biztosítva a menő akció-videók rögzítését.

Végtelen kijelző

A forgatható kamerának köszönhetően a felhasználók teljes egészében élvezhetik a Samsung Új Infinity Display kijelzője által nyújtott élményt. A 6,7 colos FHD+ felbontású Super AMOLED kijelzőnek köszönhetően a Galaxy A80 a tartalmakat a lehető legélénkebb és legrészletgazdag módon jeleníti meg a zavartalan játék, videózás, fotó-nézegetés és story-pörgetés érdekében.

A Galaxy A80 Dolby Atmos hangzásával átadhatjuk magunkat a zenének, fülhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval párosítva pedig 360 fokos hangélményt biztosít.

A töltés tényleg szupergyors

A Galaxy A80 3 700 mAh kapacitású akkumulátorával és a 25 wattos Szupergyors töltéssel a felhasználók hosszabb ideig kapcsolatban maradhatnak és rugalmasabban használhatják az eszközt, minimális töltési idővel, így nem maradnak le egyetlen pillanatról sem.

A Galaxy A80 intelligens akkumulátorral érkezik, amely megtanulja a felhasználó napi rutinját és alkalmazáshasználati szokásait, a készülék energiafelhasználását pedig ezekhez igazítja. Az Adaptív Energiatakarékosság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan visszajelzést kapjanak az akkumulátor hatékonyságáról a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Mikor és mennyiért?

A készülék árát és elérhetségét hivatalosan még nem kommunikálta a Samsung, de a külföldi oldalak május végi premiert és 650 EUR körüli árat rebesgetnek.

  Galaxy A80
Kijelző 6.7 colos FHD+ (1080×2400) Super AMOLED,

Új Infinity Display kijelző

 

* A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva

Kamera Előlapi/ Hátlapi Főkamera: 48MP, F2.0

Ultraszéles látószög: 8MP, F2.2 (123°)

3D Mélységérzékelő

 

Forgatható kamera

Váz 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
AP Nyolcmagos processzor (2.2GHz Dual + 1.7GHz Hexa)
Memória 8 GB RAM

128 GB belső tárhely

Micro SD Nem elérhető
Akkumulátor 3,700mAh (átlagosan)

25W Szupergyors töltés

* Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat. További információk a  www.samsung.com weboldalon érhetők el.

OS Android 9.0 (Pie)
Biometrikus Azonosítás Képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó
Szín fekete, arany, fehér
Kialakítás 3D Glass + Fémváz