Kellemes útitárs a Canon EOS 250D kamera

A könnyű Canon EOS 250D kiváló választás lehet azok számára, akik kinőtték a kompakt gépeket és kicsit komolyabb eszközzel szeretnék megörökíteni az élményeket.


A készülékben egy 24,1 megapixeles APS-C méretű CMOS érzékelő, valamint egy DIGIC 8 képfeldolgozó kapott helyet. A megújított szenzor felbontása ugyan megegyezik az előd modell értékeivel, de az autófókusz érzékenysége javult, s számos magasabb kategóriára jellemző funkciót is kapunk. Az optikai kereső (TTL) a korábbi változat öröksége.

https://youtu.be/DPt96yTtUhc

A kamera ezúttal már UHD mozgóképek készítését is támogatja, bár a maximális képfrissítés (25 fps) még nem az igazi. A felvételek készítését 3 hüvelykes, kihajtható LCD képernyő könnyíti meg. Az érintésérzékeny felület segítségével egyszerűen ellenőrizhetők és módosíthatók az elkészült anyagok. A beépített kreatív segéd funkcióval különböző vizuális stílusok próbálhatók ki. A Canon EOS 250D támogatja a RAW formátumot, de RAW+JPEG mentésre is lehetőség van. A gép Bluetooth és WiFi kapcsolatokat kínál, USB 2.0, HDMI és mikrofon csatlakozókkal rendelkezik, valamint Canon EF és EF-S bajonettes objektívek fogadására képes.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?