Széthajtogatja magát az új Bang & Olufsen tv, de minek?

A luxuskategóriás, azaz magyarul igen drága termékeiről ismert Bang & Olufsen gyakran alkalmaz szokatlan megoldásokat termékein. A vállalat most sem hazudtolta meg önmagát, hiszen a legfrissebb csúcs, 77 inches OLED tévéjük, a BeoVision Harmony sosem látott módon hajtogatja ki a beépített hangrendszerét. Az első részen elhelyezkedő hangszórók két különálló, motorosan vezérelt felületen helyezkednek el, és ezeket „tudja” mozgatni a készülék. Ez így leírva talán kicsit érthetetlen, de ha valaki megnézi a vidit, világosabb lesz minden.


Hogy ennek mi értelme van, arra még nem sikerült rájönnünk, azon kívül, hogy nyilván le lehet vele nyűgözni az ismerősöket/üzlettársakat. A készülék egyébként egy LG C9 alapjaira épül, azaz 4K HDR támogatású, és megkapta az LG féle webOS 4.5 okostévé rendszert, csak az alumínium-tölgy dizájn és az integrált, multiroom támogatású hangrendszer fűződik a B&O nevéhez. Ezér tviszont jó sokat kérnek el, hiszen míg az „eredeti” 77″-es LG C9 7000 dollárba kerül, addig a BeoVision Harmony ára 18 500 dollár, azaz olyan hatmillió forint lesz. Pfff.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?