A CANON Pixma G sorozatot erősítő készülékek egyszerre háromszázötven ív fogadására képesek, támogatják a kétoldalas (duplex) nyomtatást és költséghatékony, újratölthető tintatartályokkal rendelkeznek.

A PIXMA GM2050 fekete-fehér nyomtató a monokróm nyomtatási feladatokhoz lehet jó választás, de opcionális tartályokkal színes nyomtatásra is alkalmassá tehető. A speciális pigment réteget képző festék tiszta, éles és profi nyomtatást tesz lehetővé. A készülék 600×1200 dpi felbontásra képes, legfeljebb 15 grammos papírral etethető és 13 ipm nyomtatási sebességet kínál.

 

A PIXMA G5050 nyomtató már a komolyabb színes feladatokkal is megbirkózik. Az eszköz 4800 x 1200 dpi felbontású nyomatok készítésére alkalmas, ám a strandard hordozók mellett fotópapírokra is dolgozik. A monokróm nyomatási sebesség ezúttal is 13 ipm, amely érték színes nyomtatásnál 6.8 ipm körül alakul, de a készülék szegély nélküli fotók nyomtatására is alkalmas. Az előlapon kétsoros LCD kijelző kapott helyet, ami megkönnyíti a dokumentumokkal végzett munkát. A harmadik újdonság a PIXMA G6050 jelzésű multifunkciós modell, amely kisebb irodákban tehet jó szolgálatot. A készülék a monokróm és színes nyomtatás mellett, fénymásolásra és digitális sokszorosításra is használható. A kétsoros kijelző ezúttal sem maradt le, van duplex támogatás, szegély nélküli fotónyomtatás és a sebesség sem változott.

Mindhárom készülék fejlett hálózati funkciókkal (Ethernet és WiFi) rendelkezik, illetve kényelmes felhőtámogatást is kínál. A nyomtatók összedolgoznak az AirPrint (iOS), MDF (Android) és Windows 10 Mobile alkalmazásokkal, sőt a Management Information Base megoldással egyszerűen és gyorsan ellenőrizhető a gépek pillanatnyi státusza és állapota. A CANON újdonságai előre láthatóan júniusban kerülnek a boltokba.