A Capcom is megy pár kört a Retro-vonaton

A Nintendo, PlayStation és SEGA nyomában a Capcom is retro-konzol kiadására szánta el magát, amely tizenhat beépített klasszikus játékot tartalmaz.


A Capcom Home Arcade stílusos megjelenésű Sanwa „botokkal” és gombokkal szerelt készülék, aminek célja a klasszikus árkád hangulat otthonokba csempészése. A konzolt tucatnál is több klasszikus címmel (pl. Street Fighter II, Hyper Fighting, Super Puzzle Fighter II Turbo, Alien vs. Predator, Final Fight és Ghouls n Ghosts) töltötték fel, amikhez az autentikus játékélmény kedvéért az eredeti ROM fájlokat is felhasználták.

A plug&play rendszerű játékgép két játékosnak biztosít szórakozást, akik a beépített WiFi segítségével globális ranglistára is feltolhatják az eredményeiket. Sajnos a készülék csak vezetékes kapcsolatot kínál, így nagyobb képernyőhöz hosszabb zsinórokra lehet szükség a kényelmes távolsághoz. A Capcome Home Arcade október 25-től lesz elérhető Európában, Ausztráliában, Új-Zélandon, a Közel-Keleten és Oroszországban, de a gyártó addig is fogadja az előrendeléseket. A konzolért 260 dollárt kérnek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?