A Nikon bemutatta a Coolpix W150 fényképezőgépet. A víznek, ütődésnek, pornak és fagynak is ellenálló kompakt kalandor, bármilyen helyzetben hűséges társként szolgál.

A kompakt gépek nagy előnye, hogy különösebb előtanulmány nélkül is remekül használhatók. Az egyszerű kezelés mellett a strapabíró kialakítás is nagyon fontos hiszen akadhatnak helyzetek, amikor a gép akaratlan is ki van téve az elemeknek. A NIKON Coolpix sorozatának újabb tagja víz alatt (tíz méterig) vagy zordabb körülmények között is megállja a helyét. A teljesen zárt készülékház a nedvességet és port egyaránt jól tolerálja, kisebb zuhanást is elvisel és enyhébb fagyban sem muszáj otthon hagyni.

A kamerát 13,2 megapixeles, elégtelen fényviszonyok között is jól teljesítő CMOS érzékelővel, valamint NIKKOR 3x-os optikai zoomobjektívvel szerelték. A gép automatikusan optimalizálja a beállításokat. A nagy méretű, tükröződésmentes LCD kijelző még a víz alatt is jól látható. A fényképezéshez az alapbeállítások mellett a különböző interaktív lehetőségeket aktiváló üzemmód is rendelkezésre áll. A kamerával az állóképek mellett Full HD (1080p / 30 kép/mp) felbontású videók is készíthetők, amihez sztereó hangot is rögzíthetünk. A legjobbnak ítélt felvételek a SnapBridge alkalmazás segítségével oszthatók meg, amely iOS és Android rendszerekre is elérhető.