A Marshall tovább bővíti hordozható hangszóró kínálatát. Mindegyik készülék a klasszikus gitár erősítőket imitáló esztétikával rendelkezik, vezeték nélkül csatlakoztatható a forrásokhoz és egyszerűen kezelhető.

A hangszórók közös platformra építkeznek, sztereó és mono üzemmódban egyaránt használhatók, Bluetooth 5.0 (aptX) vezeték nélküli kapcsolatot és 6-20 órás üzemidőt kínálnak. Mindhárom készülék D osztályú erősítő technológiát használ és analóg kezelőszervekkel (hangerő, magas és basszus szabályzás) rendelkezik. A hangszórók csepp (IPX2) vagy vízálló (IPX4) minősítést kaptak, míg a hordozhatóságot gitárszíjra emlékeztető pántok könnyítik meg. Mindegyik modell több forráshoz is társítható egyszerre, amelyek között pillanatok alatt lehet váltani.

A Stockwell II (249 dollár) a sorozat legkisebb darabja, könnyű (1,4 kg) ugyanakkor meglepően hangos apróság. A meghajtókat 20 W teljesítményű (10 W magas és 10 W mély) erősítő dolgoztatja, kapunk egy hordozható eszközök etetésére is alkalmas konnektort, valamint egy gyors töltést is támogató akkumulátort. A középutat képviselő Kilburn II (299 dollár) már méretesebb (2,5 kg) darab, ami a kis tesóhoz hasonló funkciókkal rendelkezik, de értelemszerűen nagyobb teljesítménnyel (36 W) bír. A sorozatot a legfrissebb Tufton (399 dollár) elnevezésű modell zárja, ami közel öt kilogrammos súlyával, éppen csak befér a hordozható kategóriába. A 70 W összteljesítményt kínáló hangkeltő mindent tud amit kicsik, de igény esetén szabadtéri hangosításra is alkalmas.