A Wacom kompakt, vezeték nélküli rajztáblával bővítette grafikusoknak szánt kínálatát. A második generációs készülék helytakarékos formában biztosítja a nagyobbakra jellemző funkciókat.

A Wacom hozzávetőleg két éve frissítette az Intuos Pro termékcsalád nagy és közepes modelljeit, egyedül a legkisebb változat megújítása váratott magára. Mindhárom modell nyomásérzékenységi szintje (8192) azonos, s mindegyik frissített változat támogatja a Pro Pen 2 beviteli eszközt. A család legkisebb tagja csak néhány dologban különbözik a nagyobb testvérektől egyik, hogy csupán két Express Key gombot kapott és a cserélhető textúra lapokról (keményebb és lágyabb) is le kell mondani. A készülék olyan, alacsony ellenállást kínáló borítással kerül forgalomba, ami leginkább hasonlít a klasszikus vászonhoz.

Bár az új változat kisebb (10,6 x 6,7 hüvelyk), mint az első generációs modell a hasznos felület nagyobb (6,3 x 3,9 hüvelyk), így összességében előrelépés tapasztalható ezen a téren. A készülék vezeték nélkül (Bluetooth) társítható Mac vagy Windows rendszerű gépekhez, de töltéshez USB-C konnektort is visel. Az eszköz fizikai gombokkal és gesztusokkal vezérelhető. Az oldalt található Express Key gombok egyedi módon konfigurálhatók, de pl. a zoom és ecsetek mérete is állítható. A Wacom Intuos Pro Small ára mindössze 99 dollár.