Az Audeze a nagyszerű Mobius fejhallgató után, újfent egy játékos modellt dobott piacra. Az LCD-GX nyitott készülék, amely a gyártó Fluxor síkmágneses technológiájára építkezik.

Az újdonság külsőre tökéletesen megegyezik az LCD termékvonalhoz tartozó, nyitott fejhallgatókkal. A nagy méretű (103 mm) meghajtók szabadalmaztatott Fluxor neodímium-mágneseket és rendkívül vékony Uniforce membránokat házasítanak, aminek eredménye alacsony torzítás, remek basszus reprodukció és felbontás. A készülék szigorúan analóg füles, azaz semmilyen digitális hókuszpókusz nem befolyásolja a hangélményt.

A váz rozsdamentes acél, alumínium és magnézium felhasználásával épült. A fülpárnákat természetesen memóriahabbal töltötték, míg a fejpánt szilárd, mégis könnyű kialakítása a hosszú távú komfortot biztosítja. A füles kétféle leválasztható kábellel kerül forgalomba. A zajszűrővel ellátott, könnyen pozicionálható mikrofonos zsinór helyére, néhány mozdulattal klasszikus kábel helyezhető. Az Audeze júliusban kezdi meg az LCD-GX forgalmazását, amiért 899 dollárt kérnek.