Kísérleti jelleggel, messze nem az ország teljes területét lefedve, de “korlátlan” adatcsomaggal indítja a Digi az ország legolcsóbb mobilszolgáltatását.

A szolgáltató ezzel olyan olyan ligába lépett be, melynek jelenleg rajta kívül csak egy tagja van, hiszen eddig csupán a Magyar Telekom tudott az előfizetőinek teljeskörű telekommunikációs szolgáltatást internetelérést és tévéelőfizetést is nyújtani (A Vodafon egyesülése a UPC-vel még folyamatban van, de amint ez megvalósul, a csapat háromtagú lesz).

A szolgáltatáshoz valóban előfizetési díj nélkül lehet csatlakozni és semmiféle hűségidőt sem kell vállalnunk, de ennek is megvan az ára. A lefedettség ugyanis még messze nem teljes.

A képre kattintva a nagyítható térkép nyílik meg.

Mint a fenti képen is látszik, egyelőre a nagyobb városok és az autópályák környéke van szépen lefedve, de fontos, hogy a Digi jelenleg csak olyan területeken árulja a szolgáltatását, ahol az működik is.

Az árak

Mint azt már leírtuk, előfizetési díj nincs, hűségidő sincs, a digi előfizetői – vonalas, vagy mobil – teljesen ingyen hívhatóak, hálózaton kívülre indított hívásokért pedig

a piac legolcsóbb, 5Ft/perces tarifáját kell fizetni.

És ez az ár akkor is ennyi marad, ha Magyarországon kívüli európai hívásokat indítunk!

Az sms-ek kicsit drágák (21Ft/db), de ezt a formátumotot elég egyszerűen ki lehet kerülni a szintén ingyenes adatcsomaggal, ami 50GB felhasználása után ugyan 256 kbps-es sebességre csökken, de ez az üzenetküldő appok használatára még mindig elegendő.

Akit érdekel a dolog, az itt tud alaposabban utánanézni, esetleg meg is rendelni a csomagot.