A Bang & Olufsen új, rózsaszín árnyalatban mutatta be Beolit 17, Beoplay H8i, Beoplay E8 2.0 modelljeit és Beoplay Charging Pad vezeték nélküli töltőpadját.

Beolit17

A Beolit17 egy hordozható Bluetooth hangszóró kicsit úgy fest, mint egy piknikkosár, de azért annál jóval tartósabb anyagokból készült: az eloxált alumínium ház, valamint a bőr fogantyú elég stílusossá teszi a készüléket, amit a most megjelent színvariáció még tovább fokozhat. Persze, akinek ez nem tetszik, még mindig megrendelheti a hagyományos szurke vagy fekete színvariációkat.

Az USB-C csatlakozóval felszerelt Beolit 17 True360 fokos hangzást és akár 24 órás folyamatos zenelejátszást biztosít. A készülék 2,7 kilós, szóval biztos ban benne akku rendesen.
Beolit 17 – 153.900 Ft

Beoplay E8 2.0 és Beoplay Charging Pad vezeték nélküli töltőpad

A teljesen vezeték nélküli, sőt vezeték nélküli töltőtokkal tölthető Beoplay E8 2.0 fülhallgató a tavalyi modellel ellentétben már tényleg jól szól és emellett intuitív érintőfelülettel rendelkezik, amely használójának lehetőséget nyújt a zene, a hívások és a hangutasítások vezérlésére. A Beoplay E8 2.0 pontosan és kényelmesen illeszkedik a fülbe, és egy bőr töltőtokban érkezik, amely segítségével útközben is tölthető.

A Beoplay E8 2.0 16 órás lejátszási időt biztosít, így egész nap használható, ráadásul viselője a Transparency módnak köszönhetően egyetlen mozdulattal bármikor újra beengedheti a külvilág hangjait.
Beoplay E8 2.0 – 119.900 Ft

A stílusos töltéshez a Bang & Olufsen a Beoplay Charging Pad vezeték nélküli töltőpadot is elérhetővé teszi rózsaszín változatban.

A csiszolt alumíniumból és marhabőrből készült töltőpad támogatja az általános (5W) és a gyors töltés (10W) funkciókat is, viszont árából négy másik töltőt kap az ember, akinek nem fontos ez a márkanév.
Beoplay Charging Pad – 43.000 Ft

Beoplay H8i

A Bang & Olufsen modern színnel frissítette a klasszikus vezeték nélküli, aktív zajszűrős, on-ear Beoplay H8i fejhallgatót, amely olyan új funkciókat kínál, mint például a proximity szenzor vagy a Transparency mód, amellyel akár könnyen beengedhetők a környezet hangjai.

A készülék akár 30 órán keresztül használható egy feltöltéssel. A Beoplay H8i kategóriájában a legkönnyebb modellnek számít, így optimális kényelmet biztosít.
Beoplay H8i – 136.900 Ft

A pink kollekció tagjai elérhetőek online, valamint a Bang & Olufsen üzletekben és a kiemelt kereskedelmi partnereknél.