Új Tinder funkció: hét országban a szexuális orientáció is megadható lesz

A Tinder új beállítási lehetősége júniusban indul majd el mind iOS-en, mind Androidon, először az Egyesül Államokban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Kanadában, Indiában, Új-Zélandon és Ausztráliában, ahol ezentúl kilenc lehetőség közül választhatnak majd a randiappon swipe-olók.

A kilenc lehetőség (heteroszexuális, meleg, leszbikus, biszexuális, aszexuális, demiszexuális, pánszexuális, queer, vagy kérdőjeles) közül a felhasználók akár hármat is kiválaszthatnak, hogy így még jobban meghatározhassák az orientációjukat – azt pedig, hogy ez az információ a többi felhasználó számára is hozzáférhető legyen-e, szintén beállíthatják.


A saját orientáció megadása mellett azt is eldönthetik a tinderezők, hogy a hasonló érdeklődésű párkeresőket sorolja-e nekik előre az alkalmazás, vagy teljesen véletlenszerűen lássák a potenciális párokat.

Az alkalmazást újonnan letöltők a profil kialakításakor választhatnak majd a fenti lehetőségek közül, míg a meglévő felhasználóknak a profil beállításaiban lesz erre lehetőségük – arról, hogy a magyar tinderezők számára elérhető lesz-e ez a lehetőség, egyelőre nincs hír.

Kiemelt kép: Tinder

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?