Még friss és ropogós a Men In Black: International, és benne az űrből érkezett ragadozóra emlékeztető Lexus.

Az alapmodell a 2020 RC F, ami önmagában még nem kiemelkedő, bár elég csinosra faragták a rajzasztalon a Toyota luxusmárkájának mérnökei a négykerekűt. Az már viszont nem elhanyagolható, hogy gombnyomással lesz belőle QZ 618 Galactic Enforcer, ami egyébként csupán egyetlen színben kapható, és “Umbra Black” névre hallgat, mely a legsötétebb fekete az egész univerzumban.

A filmben látható repülő Lexus modell nem csupán a légkörben, hanem azon kívül is remekül használható, ami leginkább annak köszönhető, hogy AGN meghajtást kapott, ami Aktív Galaktikus Nukleuszként értelmezhető, és lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt eljussunk az univerzum bármely pontjára. Mindezek mellett a jármű felszerelésének részét képezi az intergalaktikus helymeghatározó rendszer (IGPS), az Amazon Alexa, a gammasugárral dolgozó lámpák, és három vezetési mód: EcoDrive, SportDrive, QuantumDrive.

Ami ez utóbbiban érdekes, hogy nagyban hajaz a Toyota hibridjeiben megtalálható ECO, Normal, Power módokra,  (az EV-t, és azt, hogy például a Prius első és második generációjában ezek nem voltak még, most ne említsük). Visszatérve a felszereltségre, a Galactic Enforcerben ott a fénysebességre képesség, az intergalaktikus forrású Adorian bőr, valamint az utasok testformájára alakuló ülés. Csinos.