A játékosokat fogja célkeresztbe a Samsung ívelt monitora

A Samsung tovább bővíti ívelt kijelző kínálatát. Az új modell egészen vékony kávával rendelkezik, Nvidia G-Sync támogatást és 240 Hz-es frissítési sebességet kínál.


A Samsung C27RG5 monitor 1500R görbülettel rendelkező HD (1920 × 1080) panelt dolgoztat. A 27 hüvelykes kijelző, 178 fokos vízszintes és függőleges betekintési szöget kínál, míg a kontrasztarány 3000:1. A késedelem nélküli megjelenítésről a RapidCurve eljárás (240 Hz-es frissítés) gondoskodik, ehhez társul a kellemes 4 ms válaszidő. A grafikus vezérlő és a kijelző szinkronizálását az Nvidia G-Sync technológiája végzi.

A szemkímélő funkciók (Eye Saver Mode, Flicker Free) mellett, számos játékos beállítás is a felhasználók rendelkezésére áll. A Picture Mode műfajonként szabályozza a fekete gamma szinteket, kontrasztot és élességet, míg a Low Input Lag Mode csökkenti a beviteli eszközök és a kijelző közötti késleltetést. Az egyedi beállítások igény szerint profilokba (legfeljebb három) rendezhetők. A kijelzőt három oldalról gyakorlatilag láthatatlan káva szegélyezi, ezért ideális választás lehet több monitoros rendszerekben gondolkodók számára. A panelt masszív, stabil támasztékot biztosító Y alakú talp tartja, míg a vezérlést könnyen átlátható OSD menü könnyíti meg. A Samsung újdonsága előre láthatóan júliusban kerül a boltokba, egyelőre ismeretlen áron.

Képek: SamsungDisplay

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?