A Tesla kitalált egy új játéktermet

A Tesla nem nevezhető hagyományos cégnek, hiszen mindig megpróbál előrukkolni valamivel. Most is sikerült érdekeset gurítaniuk. 

Nehezen lehet vitatni, hogy a Tesla ne lenne innovatív üzem, hiszen az összes járművük egy merő újítás még akkor is, ha néha kigyulladnak, vagy tragédia történik bennük. Maga a CEO, Elon Musk sem hétköznapi ember, bár arról megoszlanak a vélemények, hogy zseni, vagy csupán ügyes üzletember. De mindez most nem is számít, hiszen önmaguk népszerűsítésére kitaláltak egy olyat, ami a Tesla Arcade nevet kapta, és tulajdonképpen egy játéktermi géppé alakítja a járműveket.


A Beach Buggy Racing 2 mellett a továbbiakban olyan címek is kijönnek majd, mint a Missile Command, az Asteroids, a Lunar Lander és a Centipede. Ezek a játékok az autó érintőképernyőjén keresztül érhetőek el, de csak akkor, ha a jármű nincs mozgásban. Ami leginkább érdekes lehet még, hogy Todd Howard, a Bethesda Games igazgatója az E3-on jelentette be, hogy a Fallout Shelter is játszható lesz majd az autók kijelzőjén.

Címkép: Tesla

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?