Ezzel a telefonnal verné át a halált a HTC

A jobb napokat is látott HTC az elmúlt években kicsit elhanyagolta a mobil üzletágat, de a tajvani társaság időnként azért előáll néhány újdonsággal.


A HTC júniusban tervezi a boltokba küldeni a HTC U19e, valamint a Desire19+ modelleket, sajnos utóbbiról érdemi információt eddig nem közöltek. Előbbi készülék 6 hüvelykes, 1080 x 2160 képpont felbontású OLED kijelzővel rendelkezik. A gyártó szemmel láthatóan nem térdelt le a legújabb trendek előtt, így a telefon nem teljesen kávamentes, de azért a kialakításra nem lehet panasz.

A burkolat alatt Snapdragon 710 lapkára lehet számítani, ami mellé 6 GB operatív memóriát és 128 GB belső tárhelyet pakoltak. A készülék biztonságáról hátlapi ujjlenyomat-olvasó, valamint írisz szkennerrel megtámogatott, arcfelismerő rendszer gondoskodik.

A telefon előlapjára 24 megapixeles (f/2.0) kamera került, míg hátulra 12 megapixeles (f/1.8) nagylátószögű és 20 megapixeles (f/2.6) telefotó egységből álló rendszert pakoltak. A fényerőt, kontrasztot, színeket mesterséges intelligencia optimalizálja, míg a részletek kidomborítása a kétszeres optikai és tízszeres digitális zoom feladata.

A dedikált játékos funkciók és BoomSound hangsugárzók a játékélmény növelését szolgálják. Az Android Pie rendszert futtató készülékbe, gyorsabb töltést (Quick Charge 4.0) támogató 3930 mAh kapacitású akkumulátor került. A HTC U19e telefon európai elérhetőségről egyelőre nincs információ.

Képek: HTC Taiwan

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?