Rettenet sokoldalú erősítővel robbant a Denon!

A DENON a napokban bejelentette első sztereó hálózati erősítőjét, ami a vezeték nélküli zenei streaming mellett, szinte korlátlan csatlakozási lehetőségeket biztosít.


A DENON DRA-800H sztereó hálózati erősítő FM/DAB+ rádiót, dedikált lemezjátszó bemenetet és fejlett vezeték nélküli kapcsolatot (WiFi) kínál. A készülék számos digitális bemenettel rendelkezik, gyorsan és egyszerűen társítható bármilyen tévéhez és intelligens eszközhöz. Az újdonság hozzáfér a népszerű zenei szolgáltatók (Spotify Premium, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Sound Cloud, Tidal) kínálatához és extra kényelmi funkciókat (hangvezérlés, HEOS multiroom) is biztosít.

A prémium építésű eszköz újonnan tervezett erősítő szakasszal rendelkezik. A hifi minőségű hangélményt egyedi ellenállások, kiváló minőségű kondenzátorok és transzformátor szavatolja. A hangminőség javításában komoly szerep jut a gondosan válogatott alkatrészekből épített előerősítő szekciónak. A kiváló minőségű (AKM AK4458 32-bites) lapkát dolgoztató DAC (digitális-analóg konverter), tökéletesen kezeli a nagy felbontású ( pl. ALAC, FLAC, DSD) állományokat.

A berendezés számos HDMI csatlakozóval rendelkezik, amelyek többek között támogatják a 4K Ultra HD (60Hz) felbontást, High Dynamic Range (HDR10) és Hibrid Log-Gamma (HLG) szabványokat. A HDCP 2.3 feldolgozás minden HDMI porton elérhető, míg a hangok minőségi továbbítását a HDMI Audio Return Channel (ARC) port biztosítja. A DENON DRA-800H sztereó receiver forgalmazása júliusban kezdődik. A készülék elsősorban a zenerajongók figyelmére érdemes, de a tévézés és filmkedvelők számára is érdekes lehet.

Képek: Denon

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?