Helytakarékos hifi rendszert készített a DENON

A Denon újdonsága az M-sorozatú rendszerek legjobb tulajdonságait örökíti tovább. Tökéletes választás lehet azok számára, akik első hangrendszerüket keresik.


Kicsi a bors, de erős…

A Denon D-T1 fekete vagy matt szürke színben érhető el. A készülék egyszerűen elegáns, amely bármilyen környezetben jól mutat. A lejátszó nagy méretű kijelzővel rendelkezik és logikusan vezérelhető. A CD lemezeket csendes slot-loading mechanizmus kezeli, ami a gyári korongok mellett a házilag barkácsolt lemezekkel is megbirkózik. A berendezés az FM/AM és internetes rádiók kínálatához egyaránt hozzáférést biztosít, míg a Bluetooth funkció lehetővé teszi a zenék, podcastok, s egyéb állományok lejátszását.

A készülék az optikai digitális bemenetnek köszönhetően a tévék hangminőségének javítására is alkalmas, míg a hátoldalra pakolt analóg bemeneteket felkészítették a külső források fogadására. A Denon a bakelit rajongókat sem feledte el, ezért phono EQ is került a kínálatba, ahogy a fejhallgató kimenet sem maradt ki a csomagból. A rendszer saját fejlesztésű hangsugárzókat dolgoztat, 30W RMS összteljesítményt kínál, ami bőségesen elég a kisebb helyiségek kiszolgálására. A D-T1 kompakt hangrendszer 99.990 forintos áron vásárolható meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?