Az Infinity esport bár immár hivatalosan is viseli az Acer Predator márkájának nevét. A bárban eddig is az Acer biztosította a monitorokat mind a húsz egységhez, mostantól azonban az összes hardver a Predator sorozatból kerül ki.

A régióban egyedülálló kezdeményezés bejelentése mellett itthon először konkrét fizikai valójukban is megjelentek az Acer idén New York-ban bejelentett gaming termékei, köztük például a Predator Triton 900 is, így a rengeteg Predator és Nitro újdonság vált végre kézzelfoghatóvá. Emellett jó hír, hogy a forgalmazás is küszöbön van, vagyis azok, akik remegve várták ezeket az újdonságokat, készíthetik a pénztárcájukat.

Kép: Acer

Kompromisszummentes játékélmény a Rainbow Six Pro Ligában is

Nem ez az egyetlen jó hír a Predator háza táján, hiszen az Ubisoft-tal együttműködve az idei évben a Tom Clancy’s Rainbow Six Pro liga 10. szezonja is az Acer támogatásával valósul meg. Az együttműködés keretin belül a Predator termékek biztosítják majd a maximális támogatást és a kompromisszummentes játékélményt a versenyzők számára – a vállalat ugyanis profi csapatokat ruház fel eszközeivel, highend Predator asztali PC-kkel, laptopokkal, monitorokkal – a bemelegítéstől egészen a hivatalos meccsekig.

A Rainbow Six Siege mindezidáig nem kevesebb, mint 45 millió játékost szippantott be világviszonylatban, az esport közösség pedig folyamatosan növekszik. Idén február óta például 31 százalékkal nőtt a játékosszám, összehasonlítva a 2018-as adatokkal.

Kiemelt kép: Acer