Ingyenes Top Gear kiegészítővel gazdagodott a Forza Horizon 4

Még egy traktorral is gazdagodhat az, aki beszerzi a Forza Horizon 4 új DLC-jét. 

Létezik a BBC-nek egy igen népszerű autós műsora, ami a Top Gear nevet hordozza, és kevés ember létezik, aki legalább említés szintjén ne halott volna róla. Arról viszont már megoszlanak a vélemények, hogy Clarksonék távozása után a Matt LeBlanc vezette Top Gear ugyanolyan szórakoztató-e, mint a váltás előtt. Az biztos, hogy lehetett nevetni, amikor olyan felkonfok voltak az eredeti brigádnál, mint a „mai műsorban áthajítunk egy széket a szomszédba”, és valóban ez történt. De ne is ezzel foglalkozzunk, hanem azzal, hogy itt a Microsoft egy húzó címének, a  Forza Horizon 4-nek a Top Gear DLC-je, amit Chris Harris (a sorozat egyik ismert alakja) narrál, és egy új, hétrészes sztorit is kapunk.


Négykerekűek terén a Mercedes-Benz E-AT, Mini Cooper 65, Porsche 911 GT2 RS, G65 6×6 AMG, valamint a Guinness rekordot tartó 500 lóerős traktort kapunk. A Mercit és a mezőgazdasági erőgépet a küldetések teljesítésével tudjuk feloldani, és ha ez megtörtént, megkapjuk a híres STIG kezeslábast, valamint egy pólót, amin az „I am The Stig” felirat van.

Címkép: GameSpot 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?