A Sony újdonsága teljes szabadságot és kiemelkedő hangminőséget kínál, valamint minden korábbinál hatékonyabb zajszűréssel igyekszik hódítani.

A SONY WF-1000XM3 füles a társaság legújabb generációs, vezeték nélküli modellje. A készülék a burkolaton elhelyezett érintőfelület mellett, hangutasítással is vezérelhető (Google Assistant), így bármely helyzetben kényelmesen használható. A füles természetesen kompatibilis a Sony Headphones Connect alkalmazással, amely egyszerűsíti a beállításokat, ráadásul minimális késleltetéssel dolgozik, így filmezéshez is használható.

Az eszközbe a legfrissebb Bluetooth chip került, amely a gyártó szerint egészen stabil kapcsolatot biztosít. A modell újdonsága a QN1e HD zajszűrő processzor, valamint a Dual Noise Sensor technológia. A processzor fordított hanghullámok segítségével csillapítja a környezeti zajokat, s kapunk digitális formátumokat feljavító eljárást (DSEE HX), ami tovább finomíthatja a hangélményt. A készülékhez tartozik egy töltő/dokkoló, amivel az átlag üzemidő (6-8 óra) hosszabbítható meg. A WF-1000XM3 fülhallgató forgalmazása augusztus közepén kezdődik.

Képek: Sony