Könnyű prímobjektívvel bővíti kínálatát a Sony

A nagy rekesznyílású, széles látószögű SONY SEL35F18F kis méretű és könnyű objektív, amely augusztustól lesz elérhető Európában.

Az új objektív az f/1.8 rekesznyílásnak köszönhetően, elégtelen fényviszonyok között is remek képminőséget szavatol. A csendes autófókusz és a stabil követési teljesítmény miatt álló- és mozgóképek készítéséhez egyaránt jó választás lehet. Az újdonság visszafogott méretű, ezért APS-C és full-frame vázakhoz egyaránt társítható, 52.5 milliméternek megfelelő gyújtótávolságot kínál.


Az objektívbe egy aszférikus lencsetagot is építettek, amely segít csökkenteni a képminőséget befolyásoló anomáliákat. A minimális fókusztávolság 0.22 méter, míg a nagyítás legfeljebb 0.24x lehet, így az új kiegészítő makrófotózáshoz is jól használható.

Az objektív pornak és nedvességnek fokozottan ellenáll, módosítottak az exponáló és fókuszrögzítő gomb, valamint a fókuszmód kapcsoló elhelyezésén, így az eszköz megbízhatóan és egyszerűen vezérelhető. Yann Salmon-Legagneur, a Sony digitális képalkotó eszközeiért felelős marketing igazgatója szerint a „35mm-es prímobjektív sokoldalú, bármilyen körülmények között megállja a helyét, jó választás lehet az amatőr és professzionális fotósoknak egyaránt”.

Képek: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?