Visszatér a nyolc éve fiókba száműzött HTC Wildfire termékcsalád, legalábbis erre engednek következtetni az orosz Rozetked oldal által szivárogtatott infók.

Úgy tűnik a jobb napokat látott HTC újfent kísérletet tesz a visszatérésre. A társaság ezúttal az egykor sikeres termékcsalád feltámasztásában látja a megújulás lehetőségét. A hírek szerint négy, alsó- középkategóriát erősítő készülék várható, öt és hat hüvelyk körüli kijelzőmérettel, szimpla előlapi és dupla hátlapi kamerákkal.

 

A hivatalos specifikációk egyelőre nem ismertek, így a következőket érdemes óvatosan kezelni. Az alap Wildfire telefon a jelek szerint 6,2 hüvelykes kijelzőt kap, MediaTek Helio P23 lapkát dolgoztat, ami mellé 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely tartozik. Az előlapi kamera 16 megapixeles, míg a hátlapi páros 16 + 5 megapixeles lehet. A sorban következő Wildfire E modell 5.45 hüvelykes (IPS, 720p) kijelzőt visel, nyolcmagos UNISOC SC9863 rendszerchip köré épül, előre 5 megapixeles, míg hátulra 13 + 2 megapixeles kamera várható. Az eszköz 2 GB operatív memóriával és 32 GB bővíthető tárolóval érkezhet. A termékvonal bemutatója jövőre esedékes kérdés, hogy az erős középmezőnyben mennyire lesznek versenyképesek az újdonságok.

Képek: Rozetked, Slashgear