Forrás: AiPower

A Brooklyn városában tevékenykedő AiPower fülese ránézésre semmivel nem tud többet a hasonszőrű modelleknél. A készülék extrája, hogy egy óraként viselhető töltőnek köszönhetően minden körülmények között bevetésre kész.

A WEARBUDS teljesen vezetékmentes fülhallgató, ami azt jelenti, hogy az egységek között semmilyen fizikai kapcsolat nincs. A füles használaton kívül egy kicsit vaskosabb, csuklóra szíjazható dokkolóban helyezhető el, amely egyben fitness óraként és töltőként is funkcionál. A kijelzővel ellátott eszköz többek között képes naplózni a megtett távolságot és elégetett kalóriát, figyelmeztet a beérkező hívásokra és üzenetekre, alvásfigyelő funkcióval és ébresztő funkcióval is rendelkezik.

A füles egy töltéssel hozzávetőleg hat órán keresztül (közvetett módon tizenkét óra az üzemidő) használható, míg a trackert hetente egyszer kell etetni. Az IPX6 (vízálló) tanúsítvánnyal rendelkező készülék burkolata alatt, egy ARM Cortex M4 processzor dolgozik. A grafén meghajtókkal szerelt füles Bluetooth (5.0) technológiát támogat, így a gyártó szerint stabilan képes a kompatibilis forrásokhoz csatlakozni. A Wearbuds a közösségi kampány lecsengése után, különböző színekben novembertől lesz elérhető.

Képek: AiPower