Ez a gamer PC komplett konzolokat nyelt le

A „Big O” nevű PC hasában ott egy PlayStation 4 Pro, egy Xbox One, és egy Nintendo Switch. 

A különleges kivitelezésű asztali számítógépek mindig nagyon érdekesek tudnak lenni, de a „Big O” még ezek között is kiemelkedik, és nem azzal, hogy annyira extrém lenne a kinézete. Sokkal inkább úgy, hogy az Origin a 10 éves születésnapját azzal ünnepelte, hogy nem csupán egy csúcskategóriás PC-t épített, hanem integrálta is bele a legismertebb konzolokat. Így lehetséges az, hogy a „Big O” borítása alatt ott lakik egy PlayStation 4 Pro, egy Xbox One, valamint egy Nintendo Switch. Ami magát a vasat illeti, MSI MEG Z390 Godlike alaplapot kapott, amin egy Intel Core i9-9900K nyolcmagos processzor dolgozik 5GHz-en, a képről pedig az NVIDIA Titan RTX 24GB GDDR6 gondoskodik.


Memóriából is akad 64 GB-nyi Corsair Dominator Platinum RGB RAM, míg az adattárolást a 14 TB-os Seagate Barracuda végzi. A különböző platformok között pillanatok alatt váltani lehet, így az egyik pillanatban még PC-n megy az Overwatch, a másikban pedig már a PlayStation 4 virtuális arénájában zajlik az Apex Legends. Arról nem szólnak a hírek, hogy esetleg tömeggyártásba is kerülne a sajátos hibrid modell, de ha így is lenne, mélyen a pénztárcába kellene nyúlni, mert alsó hangon 4-5 milliót kellene kifizetni érte. Érdemes megtekinteni a fenti videót, mert elég sok részlet kiderül belőle.

Címkép: Origin

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?