Imádod a pizzát, de hidegrázásod van attól, hogy elmenj egy pizzériába, vagy fóbiád van a bukósisakos futártól? Képzeld, a Pizza Hut szállítja a megoldást!

Alapesetben az otthoni pizzafogyasztás menete, hogy telefonon, interneten, alkalmazáson keresztül megrendeljük a kiválasztott tételt/tételeket, majd pedig várjuk, hogy a futár csengessen. A Pizza Hut azonban gondol az introvertált emberekre, és Kaliforniában, egészen pontosan Hollywoodban elkezdett egy tesztprogramot, ami merőben másként oldja meg a folyamatot. Gyakorlatilag arról van szó, hogy a rendeléstől a pizza kézhezvételéig mentesíti a folyamatot az eladó és vevő közti emberi interakciótól.

Fotó: Pizza Hut

Teszi mindezt úgy, hogy első körben a megfelelő Pizza Hut alkalmazáson keresztül megadjuk a kívánságainkat, valamilyen online módon fizetünk, majd pedig elmegyünk a “pizzapontra”, ahol a megfelelő szekrényben már ott vár minket az ínycsiklandozó finomság. Ismerős lehet a folyamat a csomagküldésből is, amikor nem a saját kezünkbe kérjük az adott küldeményt, hanem csomagpontra megyünk érte, ahol kivesszük a tárolóból. A kísérleti program még csak most indult, de a tervek szerint a Pizza Hut jövőre más városokra is kiterjeszti azt.

Címkép: marcos vega – Pixabay