A Jaybird a kétezres évek közepétől készít olyan fülhallgatókat, amelyek megfelelnek a hobbi és profi felhasználók igényeinek.

A Jaybird VISTA úgynevezett true wireless fülhallgató ami azt jelenti, hogy a készülék egyáltalán nem használ vezetékes összeköttetést. A füles víz és izzadság ellen (IPX7) fokozottan védett, így edzés közben is bátran használható, valamint SportFit támasztékkal rendelkezik, ami intenzív mozgás közben is helyén tartja az apróságokat. A meghajtókat (6 mm) a Jaybird Tarah Pro fülhallgatótól örökölte az eszköz, így a teljesítmény hasonló, mindössze vezetékmentes üzemhez idomították az átalakítókat. A jobb és bal egységek egymástól függetlenül is használhatók, amivel a beépített telepek is kímélhetők.

A gyári adatok szerint egy töltéssel hat óra üzemidő nyerhető, de a töltő/dokkoló bevetésével ehhez még tíz órát bátran hozzá lehet adni. A füleshez egy dedikált alkalmazás is tartozik, amely segít a párosításban és beállításokban. A hangélmény előre tárolt EQ segítségével finomítható, minden műfajhoz egyedi értékek rendelhetők. A hangzásjavítás automatikusan történik, de manuális paraméterezésre is lehetőség van.

A Jaybird VISTA (179 dollár) füles forgalmazása augusztusban kezdődik, egyelőre fekete színben érhető el, de őszre Nimbus Grey és Mineral Blue színeket is ígér a gyártó.

Képek: Jaybird