A népszerű előd után továbbfejlesztett funkcióinak köszönhetően az új Galaxy Watch Active2 még jobban kielégíti majd a felhasználók egyedi igényeit. Az egészségmegőrzés és a wellness célok elérése mellett zökkenőmentes kommunikációt, az LTE kapcsolattal pedig igazán rugalmas használatot tesz lehetővé.

Keskeny és elegáns kialakításával kifejezetten jól mutat az új Galaxy okosóra, ráadásul biztosan mindenki talál kedvére valót a kétféle méret (40 illetve 44 mm-es átmérő) és a kétféle kialakítás (aluminium ház szilikon pánttal, és rozsdamentes acél ház bőr pánttal) között – amiket egyedi számlapokkal és különféle pántokkal lehet igazán személyre szabni.

Igazodik a napi rutinhoz

Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, edzés, stresszmenedzsment, hatékonyabb munkavégzés – ezekben is segíthet a Samsung újdonsága, ami gyakorlati útmutatásaival segít az életmódot javító döntéseket hozni, legyen szó étrendről, mentális egészségről, vagy épp alvásról.

A készülék automatikusan felismer hét különböző mozgásformát (futás, séta, biciklizés, úszás, evezés, elliptikus mozgás, valamint dinamikus edzőtermi erősítés), 39 mozgásforma közül pedig manuálisan is válaszhatnak a felhasználók. A futás híveinek jó hír, hogy a Running Coach-ból is továbbfejlesztett verzió található a kütyün, így a sebesség nyomon követése mellett hét különböző futóedzés-program is segíti a fejlődést. Az eszközben található új, innovatív egészség-szenzorok még gyorsabban olvassák be az adatokat, így a gyors visszajelzésnek köszönhetően tökéletesíthető az edzésterv, és könnyebb formában maradni. Emellett a Samsung Health wellness alkalmazással a stressz szint is nyomon követhető a mindennapokban.

Kényelmes és rengeteg módon testre szabható

A készülék jellegzetes forgatható gyűrűje új, digitális változatban érkezik. Ez maximalizálja a Super AMOLED kijelzős képernyő méretét, miközben a továbbfejlesztett One UI gondoskodik az egyszerű, letisztult felhasználó élményről.  Azok, akiknek a megjelenés kiemelt fontosságú, a My Style színkiemelő algoritmusnak örülhetnek különösen, amivel elég az aktuális öltözékről készített egyetlen fotó, hogy a Galaxy Wearable alkalmazásban öt különböző színminta közül választhassanak, hogy az óra aztán pár másodperc alatt megváltoztassa a színét.

A készülékkel mind a hívások indítása, mind azok fogadása egyszerű feladat, és egy érintésnyire vannak a különféle közösségi oldalak és csevegőprogramok is, ráadásul támogatja a valós idejű, hang- és szövegalapú fordítást több mint 16 nyelvről, ami a világutazóknak lehet hasznos funkció. Emellett a Spotify-jal való együttműködésnek köszönhetően A Samsung fiókba belépve elérhetővé válik a teljes zenei kínálat is, megszakítások nélkül.

Galaxy ökoszisztéma legnépszerűbb funkciói is elérhetők

Galaxy okostelefonhoz csatlakoztatva a Watch Camera Controller alkalmazássas akár az okosórával is készíthetők fényképek vagy videók, váltani lehet az előlapi és hátlapi kamera között, és az időzítő is kezelhető. Emellett a kábel nélküli töltésre is van lehetőség a Galaxy okostelefon Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkcióját használva.

A szeptember 20-tól elérhető Galaxy Watch Active2 készüléken természetesen a Galaxy ökoszisztéma összes szolgáltatása, többek között a Samsung Health, a SmartThings és a Samsung Pay is elérhető, a navigáláshoz pedig akár a Bixby is használható.