Tenyérben elfér, mégis bivalyerős ez a kis számítógép

A ZOTAC Mini Creator PC-k visszafogott méretüket meghazudtoló teljesítményt kínálnak, így a választott konfigurációtól függően komolyabb erőforrást igénylő feladatok elvégzésére is alkalmasak.


A kompakt kisgépek a vállalat Magnus szériáját erősítik, egészen kis helyigényű eszközök, amelyek akár négy monitor kiszolgálásával is megbirkóznak. A mindössze 62,2 milliméter magas házban, akár kilencedik generációs Intel processzor és NVIDIA GeForce RTX sorozatú grafikus kártya is elfér, így a masinák grafikus feladatokra, videószerkesztésre, 4K HDR tartalomfogyasztásra vagy játékra is alkalmasnak ígérkeznek.

Az apróságok stabil és villámgyors vezetékes és vezetékmentes kapcsolatát a Killer E3000 Gigabit Ethernet és Killer WiFi 6 technológiák szavatolják. A gépek egyszerűen cserélhető komponenseket tartalmaznak, ami megkönnyíti a szervizelést és a frissítést. A csatlakozásokról HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4, USB 3.0, USB-C (3.1), USB 3.1, valamint mikrofon és fejhallgató konnektorok gondoskodnak. A Mini Creator PC-k forgalmazása szeptember elején kezdődik, egyelőre ismeretlen áron.

Képek: ZOTAC 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?