A saját karjából csinált kocsikulcsot a Tesla tulaj geek csaj!

A Tesla Model 3-hoz kapott RFID-et ültette be az alkarjába egy fiatal hölgy. 

A Tesla Model 3-hoz a tulajdonosok nem kapnak fizikailag is kulcsnak kinéző eszközt, helyette a nyitáshoz és az indításhoz elég egy mobiltelefon, egy kisautónak kinéző kulcstartó, vagy egy kártya. Utóbbiból bányászta ki az RFID chipet egy hölgy, hogy azt a saját alkarjába ültettesse. Amie DD szoftverfejlesztő mérnök, aki saját magát a „dolgok megalkotójaként” jellemzi, és úgy gondolta, ez is egy jó ötlet. A kártyát acetonban oldotta fel, majd pedig a chipet biopolimerbe helyezte, ezt követően pedig elment egy olyan üzletbe, ahol aztán a beültetést elvégezték. (Figyelem, a jelenetek egyikében akad egy kis vér.)


Habár konkrétan arról, hogy tényleg működik a megoldása, nem látunk mozgóképes anyagot, a The Verge megkereste a hölgyet, aki elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben van, bár a hatósugár nem az igazi. Ugyanakkor nézzük a dolgok jó oldalát, hiszen így biztos, hogy sosem fogja véletlen bezárni a kulcsot az autóba.

Címkép: Tesla 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?