Leszámol az iPhone az X-szel?

iPhone 11 néven érkezhet az új alma – egy francia outlet, az iPhoneSoft osztott meg egy ESR nevű, kiegészítőket gyártó cégtől származó dokumentumot, amiben az ősszel érkező új iPhone-okhoz kapható tokok szerepelnek – típusnevekkel.

Ha és amennyiben a doksi (ami a linkelt cikk alján szerepel) korrekt, akkor a következőkkel számolhatunk:


  • az iPhone XR utódja iPhone 11 néven,
  • az iPhone XS-é iPhone 11 Pro-ként,
  • az iPhone XS Max-é pedig iPhone 11 Pro Max-ként kerül majd forgalomba.

Ez egyfelől átláthatóbb és logikusabb rendszer, másfelől jelez némi változást a pozicionálásban is. Jelenleg az XS jelzésű készülék AZ iPhone, ennek kicsit olcsóbb, kicsit csekélyebb képességű tesója az XR, ami a jelenlegi trió legkönnyedebb versenyzője. Azáltal pedig, hogy ez utóbbi készülék kaphatja az iPhone 11 nevet, kicsit olyan, mintha ez lenne A telefon az újonnan érkező felállásban.

Azt a Mashable is megjegyzi, hogy a kiegészítők gyártói sok esetben tévednek a készülékek elnevezését illetően, hiszen ők maguk is nemhivatalos anyagokból próbálnak előre dolgozni, úgyhogy nincs más hátra, meg kell várni az őszt – ami már nincs is olyan messze.

Akkor pedig az is kiderül majd, hogy az XR utód valóban LCD kijelzővel és két kamerával érkezik-e, illetve, hogy a másik két készülék megkapja-e a három kamerát és az OLED kijelzőt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?