Eltüntették a kávákat a kínai okostelefonról

Úgy tűnik a VIVO bepöccintette a hype-motort, ugyanis némi szivárgást követően megmutatták, milyen irányba szeretnének elindulni a harmadik generációs NEX telefonnal.

Az OPPO márka alig egy hónapja villantotta meg Niagara elnevezésű kijelző koncepcióját, amivel a gyártó gyakorlatilag száműzni kívánja az oldalsó kávákat. A VIVO hasonló úton indult el, ami különösebben nem meglepő, hiszen a két márka szorosan együttműködik egymással a fejlesztések során.


Li Xiang, a VIVO NEX termékmenedzsere a múlt héten mutatott egy fotót az ominózus üvegről, most pedig az új eszköz vázlatait tárta az érdeklődők elé. A rajzokból kitűnik, hogy mindkét vállalat a vízesés metaforáját használja a felület kilencven fokos görbületének szemléltetésére, ugyanakkor a NEX hátlapján három kamerának helyet biztosító, kör alakú sziget is látható, amit szemmel láthatóan egy óra számlapja ihletett.

A gyártónak eddig sem kellett a szomszédba szaladgálnia ötletekért, hiszen a sorozat első darabja úttörő volt a felugró szelfi kamerával, míg a második modell kettős kijelzője ugyan kiforratlan volt, de számos izgalmas ötletre építkezett. Az extrém lekerekítés persze számos kérdést felvet, többek között az előlapi kamera elhelyezése is problémás lehet, de a széria pedigréje miatt várhatóan újfent formabontó készüléket kapunk.

Képek: Li Xiang, Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?