A mortal kombat 11 egyik új karaktere

Egy frissen érkezett előzetes megmutatja, hogy a Mortal Kombat 11 eddigi szereplőgárdája több karakterrel is bővül, akik közül az egyik élő szövet a fémvázon, a másik pedig teljesen kattant. 

A Kombat Pack újabb figurákat tesz hozzá a meglévő brigádhoz, így megkapjuk a T-800-as terminátort, melyet Arnold Schwarzenegger a Dark Fate-ben alakított, valamint a DC-univerzum egyik legismertebb gonosz figuráját, Jokert, akinek az arcáról sosem fagy le a mosoly. A korai hozzáférés keretein belül érkező új karakterekre október 8-án, valamint a jövő év januárjának végén számíthatunk.

Nem hinnénk, hogy a két szereplőt bárkinek be kell mutatni, de ha esetleg létezik olyan ember, aki eddig hetedmagával lakott egy cipősdobozban akkor néhány mondat semmiképp nem árthat.

A Mortal Kombat 11 két új szereplője közül a T-800 egy szinte elpusztíthatatlan kiborg, akit visszaküldenek az időben annak érdekében, hogy elpusztítson egy személyt, aki nélkül a robotok uralma biztosított marad a jövőben. Érdemes felidézni egy kereskedelmi tévés poént is, amikor Arnold még komoly státuszt töltött be a politikában. Ekkor történt ugyanis, hogy az egyik híradós az utánuk következő Terminátor filmet így harangozta be: “és most lássuk, Kalifornia kormányzója hogyan öli halomra a választópolgárokat”.

A másik újonnan érkező a DC Batman képregényeiből lehet ismerős: egy kőkemény pszichopatáról van szó, akit az eredeti elképzelés szerint hamar kinyírtak volna, végül egy szerkesztői döntés megmentette – és így válhatott Joker Batman legfőbb ellenségévé.

Címkép: SyFy

ForrásTecheblog