Vezeték nélküli Panasonic fejhallgatók zene- és filmbolondoknak

A Panasonic két vezetékmentes fejhallgatóval jelentkezett, amelyek közül az egyik a zenét kedvelők érzékeit igyekszik kényeztetni, míg a másik a filmrajongók igényeit próbálja kiszolgálni.

A HD610N fekete színben. Kép: Panasonic

A HD610N fejhallgató felépítés és külső tekintetében a közvetlen előd örökségét hordozza, azonban finomított funkciókat és javított teljesítményt kínál. A füles Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal rendelkezik, LDAC és aptx HD kompatibilitást kínál, könnyedén birkózik meg a nagy felbontású formátumokkal. A negyven milliméteres MLF membránokat dolgoztató meghajtók alacsonyabb hangnyomáson is tiszta élményt biztosítanak, így a használat hosszabb távon sem lesz fárasztó.


Panasonic fejhallgató HD610N

A készülék ezúttal is három fokozatban állítható adaptív zajcsökkentést kínál, így mindenki eldöntheti mennyire szeretné kizárni a környezeti zajokat. A Panasonic újdonsága a Google asszisztensén keresztül elérhető hangvezérlést is biztosít, így az eljáráshoz tartozó összes kényelmi szolgáltatás rendelkezésre áll.

Panasonic fejhallgató
HD305B fekete színben. Kép: Panasonic

A másik új Panasonic fejhallgató a HD305B, amelyet elsősorban filmezéshez és játékokhoz tervezték. A modell alapvető felépítése megegyezik a fentebb tárgyalt fülesével, meghajtók mérete és felfüggesztése sem változott. A készülék ugyanakkor alacsony késleltetéssel dolgozik, megkapta a Clear Voice és Bass Enhancer funkciókat, amelyek a párbeszédek érthetőségét, illetve a hangélmény karakterét javítják. A két DSP vezérelt üzemmód között egyetlen gombnyomással lehet váltani, de persze a kikapcsolásukra is lehetőség van.

A két új Panasonic fejhallgató közös jellemzője, hogy vezetékkel és anélkül is használhatók. Utóbbi esetben a gyári adatok szerint huszonnégy órás üzemidővel lehet számolni és a gyorsabb töltés használatával tizenöt perc alatt, két óra nyerhető. A HD610N-ért 300 eurót kérnek, míg a HD305B-ért 180 eurót kell fizetni.

Képek: Panasonic

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?