A Sony új autós audiorendszerével kevesebb lehet a baleset

A Sony szerint legújabb autós audiorendszere úgy lett optimalizálva, hogy minden körülmények között látható legyen a kijelző, és egyszerű a kezelés. 

A Sony bemutatta a legújabb XAV-AX8050D autós vezérlőjét, amelyet az eddigi legkorszerűbb kijelzővel láttak el. A térkép böngészése vagy a zeneváltás lényegesen könnyebb az autóba beépíthető hangrendszernek köszönhetően. A kellően nagy méretű – 8,95 hüvelykes – kijelzője érintésvezérelt, ráadásul a gyártó szerint tükröződésmentes, így mindig jól látható. Az XAV-AX8050D három irányban állítható, erős kijelzővel rendelkezik, rugalmas beállításának köszönhetően pedig nem csak dönthető, de állítható a magassága és a mélysége is az autó és a vezető igényei szerint.


A könnyű kezelhetőség, valamint az éles és jól átlátható kijelző megkönnyíti a vezetést, ami tényleg szerencsés olyan tekintetben, hogy nem kell annyit odanéznünk a műszerfalra. Az XAV-AX8050D médiavevőn található Apple CarPlay teszi lehetővé, hogy iPhone-nal se legyen gond a csatlakozás. Innentől kezdve pedig lehetőség nyílik telefonhívások kezdeményezésére, lejátszási listáink böngészésére, üzenetek küldésére és fogadására, a forgalomhoz igazított útmutatások megtekintésére.

Az Apple CarPlay most már támogatja a harmadik féltől származó navigációs alkalmazásokat. A hangoptimalizálás sem elhanyagolható, főleg azért, mert lehetővé teszi a járművezetőknek, hogy optimalizálják saját beállításaikat, és saját ízlésükhöz igazíthassák a hangzásvilágot. Az XAV-X8050D kompatibilis a FLAC tömörítetlen audioformátummal, így 24 bites mélységgel és 48kHz-es frekvencián képes lejátszani a FLAC fájlokat.

Címkép: Sony 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?