Újabb videón a Google Pixel 4 XL

Úgy tűnik, hogy Vietnamban mostanra rengetegen jutottak hozzá a Google még be sem jelentett Pixel 4 és Pixel 4 XL mobiljaihoz, ugyanis az utóbbi napokban özönlenek a képek és a videók, gyakorlatilag minden apró részlet kiderül a készülékekről.

A Pixel 4 XL például 6,3 hüvelykes, 3040 x 1440-es, 90 HZ-es Smooth Display kijelzőt kap, ami automatikusan vált 60 és 90 Hz között, így takarékoskodva az üzemidővel.


Az Ambient EQ a környezeti fénynek megfelelően állítja a kijelző színhőmérsékletét (az Apple és a Huawei már régebb óta használ ilyet), a Screen Attention pedig meggátolja a kijelző zárolását használat közben.

Ujjlenyomat-olvasó nincs, a Google az arcfelismerésre voksolt, azonban a kiszivárgott modelleken a Soli még nem működött.

 

Ami a kamerákat illeti, elvileg nem lesz 4K@60fps felvételi lehetőség, a fő kamera pedig ugyanazt a szenzort használja, mint az előző két generáció, és a 8 megapixeles szelfikamera is változatlan. A rendszerchip a sima Snapdragon 855, RAM-ból 6 GB jár majd ezúttal, dual-SIM-támogatás pedig csak eSIM-mel lesz lehetséges. Az akku nagyobb, mint korábban, de a 3700 mAh még mindig karcsúnak mondható az élmezőnyben.

Fotó: GENK.VN

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?