Imádják az emberek a Samsung Galaxy A mobilokat

A Samsung sokáig le volt maradva a középkategóriában, ami a mobilpiacot illeti: a Galaxy A és J szériás drágák voltak, elavult hardverrel. Idén azonban alaposan felrázta a Galaxy A szériát a gyártó, és az erőfeszítései kifizetődtek.

Az Informa Tech elemzői szerint az idei év első felében a legkeresettebb androidos okostelefon a Samsung Galaxy A10 volt. 13,4 millió talált gazdára, ami nagyszerű, különösen, hogy csak márciusban jelent meg.


A második legnépszerűbb androidos készülék a 12 milliós darabszámban fogyó Galaxy A50 volt, és a top 10-es lista hetedik helyére felfért 9,2 millióval a Galaxy A30 is.

Természetesen a Xiaomi megoldásai is népszerűek voltak az első félévben, a Redmi 6A és a Redmi Note 7 például a harmadik és a negyedik legnépszerűbbek voltak, 10 milliós eladással. Az ötödik a Samsung Galaxy J2 Core lett.

Fotó: Marketphones

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?