Mobilhoz kapcsolódik az új Casio Pro Trek PRT-B50 óra

A Casio olyan új órákat jelentett be, amelyek a kültéri kalandok szerelmeseinek szólnak – olyanoknak, akik nem akarnak konkrét okosórát vagy pedig túl drágának találják a Pro Trek modelleket. Az új modellek között van a PRT-B50 is, amely bár analóg, azért képes mobilhoz kapcsolódni.

Ez a széria A Pro Trek Connected appon és Bluetooth-on keresztül kínál kapcsolódási lehetőséges, a szenzorok pedig iránytűt adnak a kezünkbe, mérik a nyomást, magasságot, hőmérsékletet, illetve gyorsulásmérővel a lépéseket is számolják.


A mobilos appban minden kapcsolódó funkció elérhető, maguk az órák pedig támogatják a világidőt, vízállóak 100 méterig, illetve LED-es fényük is van a szokásos stopper, időzítő, automatikus naptár mellett. Az új modellek idén ősszel, 200 dollárért lesznek beszerezhetőek, feketében, kékben és narancssárgában.

Fotó: Casio

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?