Ingyenes lett az egyik legnépszerűbb podcast-app

Androidon és iOS-en egyaránt az egyik legnépszerűbb podcast-app a Pocket Casts, amely eddig 4 dollárba került. Innentől kezdve azonban mindkét platformon ingyenes.

Természetesen valahogyan pénzt is kell keressen a fejlesztő, ezért elindul a Pocket Casts Plus, egy havi 99 centbe vagy évi 10 dollárba kerülő előfizetői szolgáltatás.


Aki már fizetett az alkalmazásért, az mindent tovább használhat, ellenben innentől kezdve az asztali és webes appokat csak az előfizetős csomag tartalmazza. A korábbi vásárlók a Plus csomagot három évig használhatják díjmentesen.

A Plus előfizetéshez exkluzív témák és ikonok, felhős tárhely és feltöltési lehetőség is jár. Egyelőre kérdéses, hogy mennyien iratkoznak majd fel a fizetős szolgáltatásra, elvégre a Pocket Casts olyan eleve ingyenes appokkal versenyez, mint a Podcast Addict.

Fotó: The Verge

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?