Valami marha megpróbálta megtörni a Samsung összehajtható mobilját

Zack Nelson a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatornáján ezúttal a Samsung összehajtható Galaxy Fold okostelefonját vetette alá komoly stressztesztnek.

A külső, 4,6 hüvelykes kijelző az iparágban megszokott mértékben áll ellen a karcoknak. A belső, 7,3 hüvelykes ugyanakkor nagyon könnyen sérült, már körömmel is kárt lehet benne tenni, könnyedén.


A teszt során Nelson homokot is szórt a készülékre, és bár ennek jobban ellenáll a felújított modell, a jelek szerint csak eljutott a zsanérig. A Samsung ugyanakkor külön felhívja a figyelmet, hogy erre fokozottan ügyelni kell a használat során.

A törésteszt során kiderült, hogy az új zsanérok nagyon erősek, a Galaxy Foldot nem lehet véletlenül sem eltörni. Vagyis ha valaki betartja a Samsung ajánlásait (vigyáz a belső kijelzőre és a nagyobb szennyeződésekre), akkor az időtállósággal nem lesz baj.

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?