Holnap érkezik Kínába a Huawei Mate 30 Pro

A Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro a múlt héten debütáltak, azt azonban még mindig nem mondta el a gyártó, hogy hol mikor jelennek majd meg. A Weibón a kínai cég most végre elárult valami konkrétumot ezzel kapcsolatban.

A Mate 30 széria már szeptember 26-án megjelenik, azonban elsőként csak Kínában. Mivel a JD.com és a Vmall kínálatában már ott volt egy ideje, ezért nyilvánvaló, hogy az előrendelések azonnal elindulnak, a kiszállítások elvileg egy héttel később kezdődnek.


A szakértők szerint a Mate 30 Pro az egyik, ha nem a legnagyszerűbb okostelefon, sajnos azonban még mindig kérdés, hogy Európába mikor juthat el, és mi lesz a Google-appokkal; mikor egyezik meg Amerika és Kína a gyártóról.

Kínában egyébként az adókat leszámolva nagyjából 20 százalékkal lesz olcsóbb a Mate 30 Pro az európai 1099 eurós vételárnál.

Fotó: Trusted Reviews

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?