Beszólt a Samsung a Huawei-nek

Az Android Central jelentése szerint ezúttal a Samsung döntött úgy, hogy megtrollkodja a Huawei-t. Latin-Amerikában egy kampány keretében arra emlékeztetik a vásárlókat, hogy a Galaxy Note 10 modelleken minden Google-app és -frissítés rajta van.

A mellékelt képen egy Galaxy Note 10 látható, rajta a Google-appok ikonjaival. Azokkal, amelyek gyárilag hiányoznak a Mate 30 modellekről. A Samsung ráadásul négy hónapnyi ingyen YouTube Premiumot is ad, ami szintén nem elérhető a Mate 30 és Mate 30 Pro készülékeken (trükközés nélkül legalábbis).


Természetesen a Huawei készen áll rá, hogy egyetlen frissítéssel elérhetővé tegye a Google-appokat, amint Amerika és Kína megegyezésre jutnak a gyártó ügyében.

Maga a trollkodás pedig nem szokatlan ezen a piacon: amikor például az Apple-t és a Samsungot Olaszországban megbüntették a készülékek frissítéssekkel való lassítása miatt, akkor épp a Huawei szólt be a riválisoknak, hogy a Mate 20 Pro nem csak gyárilag villámgyors, hanem később sem lassul le.

Fotó: Forbes

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?