Egy év után jutott vissza a repülőből kiesett iPhone a gazdájához

Ráadásul az iPhone még a zuhanását is rögzítette. 

Sok érdekes történetet hallottunk már eszközökről és kiegészítőkről, melyek csodával határos módon éltek túl extrém helyzeteket. Láttunk már a tenger fenekéről hosszú hónapok után előkerült, és még olvasható SD-kártyát, most pedig itt egy iPhone, ami kizuhant a repülőből, de végül minden jóra fordult. Haukur Snorrason éppen Izland gyönyörű tájai felett repült, amikor úgy döntött, a szárnyalást videón is megörökíti a telefonjával. Egy darabig szépen működött a dolog, aztán a telefon kiesett a kezéből, és alázuhant a mélybe, 200 lábnyi magasságból. Ez egyébként nem túl magas, mindössze 60 méter, ám egy telefon esetében nem nehéz kitalálni, hogy végzetes lehet. A folyamat így nézett ki:


Tizenhárom hónappal később Snorrason egy hívást kapott, melyben idegenek közölték vele, hogy túrázás közben megtalálták a telefont. Sőt, azt is elmondták, hogy az iPhone teljes mértékben használható, mindenféle funkcióvesztés nélkül, így csak fel kellett tölteni. Később aztán kiderült, hogy ez nem teljesen igaz, mivel az iPhone 6s Plus mikrofonja nem működik, tehát lehet vele netezni, képeket, videókat készíteni, de hiába hív fel valakit, a túloldalon nem hallják őt.

Címkép: TrendinTech

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?