Felejtsük el a Surface Laptop 3-at, ha sok csatlakozót használunk

Sokak érdeklődését felkeltette a Microsoft Surface Laptop 3-ja, bár tény, hogy a Surface termékek Magyarországon elég nehezen és nagyon drágán voltak mindig is beszerezhetőek, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy ez változna. A Surface Laptop 3-ból mindenesetre létezik már 13,5 és 15 hüvelykes modell is, AMD processzorokkal, alumínium házzal és USB-C-vel.

Sok a jó hír, de a fejlesztések ellenére hátrányai is vannak a Surface Laptop szériának. Csatlakozók tekintetében például továbbra is elég vérszegény az új modell, mérettől függetlenül. Minderre a Notebookcheck szakemberei hívták fel a figyelmet nemrég.


Az új gépek sajnos csak egy USB-C, egy USB-A, egy töltő- és egy audioportot kínálnak, még a 15 hüvelykes is. Vagyis a kategóriában ilyen téren nagyon gyengék, főleg, ha a Dell XPS 13, HP Spectre 13 vagy x360 15, ASUS ZenBook 13 vagy 15, Lenovo ThinkPad X1 Carbon vagy MSI Prestige 14-hez hasonlítjuk ezeket. Ezek mindegyike sokkal több csatlakozót kínál ugyanis.

Fotó: Microsoft

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?