Dune Pro: bárki számára elérhető lehet a Mac Pro sajtreszelő gépháza

A Mac Pro alapvetően kétféle reakciót váltott ki. Harsány hahotát, vagy igazi csodálatot. Most bárki átélheti az élményt a Dune Pro segítségével. 

Amikor megjelent a Mac Pro, a világ legkülönbözőbb pontjain jutottak ugyanarra az emberek a gépház láttán: ez bizony egy sajtreszelő. Természetesen olyanok is voltak, akik valóban kipróbálták, hogy az Apple terméke alkalmas-e a konyhai funkcióra (spoiler: nem). Viszont sokan akadtak, akiknek bejött a dizájn, és a Dune Pro gépház pont arra jó, hogy aki nem csípi a Mac Prót, vagy anyagilag nem tartja annyira vonzónak, külcsínben mégis valami hasonlót kaphasson. A Kickstarter projektként indult kezdeményezés alumínium házat jelent, amibe belefér bármilyen bumfordi videokártya, és 360 mm-es vízhűtő.


A Dune Pro kétféle verzióban érhető majd el, az egyik a rácsozott előlap, a másik a „Dice Y”, ami leginkább a prémium Mac Pro utánérzete. A ház két USB-C I/O portot tartalmaz, ezek 3.0 és 3.1 sebességet tudnak. A levegőztetés áthúzásos rendszerű, tehát elöl három ventilátor szív, hátul pedig távozik a felmelegedett légáram. Arról, hogy mennyibe fog kerülni a Dune Pro ház, és mikor kaphatjuk kézbe, semmiféle információ nincs, azt viszont tudni, hogy a Kickstarter kampány október 21-én indul. Majd akkor minden részlet kiderül, addig viszont érdemes a startup oldalát böngészgetni a további érdekességekért.

Címkép: 9to5mac

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?