Szó szerint fanatikusnak tűnik az az ember, akinél egy komplett falat elfoglal a Nintendo Switch, bár valójában nem is az.

Tény, hogy a Nintendo Switch elég ügyes kis szerkezet, hiszen teljesen mobilis eszköz, ugyanakkor meglepően erős, így minden olyan játékos igényét kiszolgálja, aki sokat van úton. Nem csoda hát, hogy akadnak rajongói, ám az iránta való lelkesedés most egy egészen egyedi formát öltött. A Suprman9 néven tevékenykedő illető a tekintélyes méretű, 65 hüvelykes tévéjét alakította Nintendo Switch kinézetűvé azzal, hogy az eszközre jellemző keretet kanyarított a képernyő köré.

Kép: Suprman9

Azonban ha jobban szétnézünk a szobában, láthatjuk, hogy emberünk egyébként is nagy rajongója a témának, hiszen számtalan Nintendo-jellegű dolgot lelünk fel nála. De az is igaz, hogy valóban a hatalmas Switch a szoba éke, melyről a készítő részletesen ír az oldalán. Néhány érdekességet azonban itt is kiemelnénk, így például azt, hogy első körben egy projektorral kivetítette a falra az eszközt magát, hogy megnézze, milyen elrendezésben lenne a legjobb a kivitelezés. Szintén fontos, hogy mivel 3D nyomtató nem állt rendelkezésére, ezért hagyományosabb megoldásokat kellett keresnie a joyok és a gombok megalkotásához, ezért elég sok barkácsáruházat bejárt, mire megtalált a megfelelő darabokat.

Kép: Suprman9

Ám ezzel még mindig messze nem volt vége a projektnek, hiszen festeni is kellett, és időbe tartott, mire rálelt a megfelelően neonrózsaszín árnyalatra. Végül azonban csak összejött a dolog, és mint ahogy látható is, igencsak csinosan néz ki.

Címkép: Suprman9