Star Wars: The Rise of The Skywalker népszerűsítéseként a United egyik Boeing 737-800 gépét festették át, és bitang módon csinos lett. 

Habár maga az átfestés ténye október 25. óta ismert, számos új részlet látott napvilágot a Star Wars film kapcsán egyedi kinézetet kapott gépről, és az egyéb körítésekről. De tény, hogy már maga a külső is lenyűgöző, főleg ha csak a függőleges vezérsíkon lévő fénykardokat nézzük, melyek a két oldalon eltérő színűek. A gép csütörtökön érkezett meg a George Bush Nemzetközi Repülőtérre, fedélzetén számos Star Wars karakterrel és az elmaradhatatlan rohamosztagosokkal.

A továbbikban leginkább belföldi, illetve rövid nemzetközi utakon fog járni, de az első útja oda Orlando, Florida, ahol többek között két Star Wars-témájú park is van. További érdekessége a dolognak, hogy a United gépe a FligtAware felületén nem a szokásos repülőgép ikonnal jelent meg, hanem egy X-szárnyút láthattunk helyette.

Kép: KOMO

A társaság egyéb meglepetésekkel is készül, így például beszálláskor a film zenéje köszönti az utasokat. A biztonsági-és vészhelyzeti tudnivalókat bemutató videóban szintén a film ismert karakterei szerepelnek. A decemberben ezen a gépen utazók pedig kitűzőt kapnak, hogy örök emlékük lehessen erről a különleges élményről. A filmet december 20-án kezdik vetíteni, ami a rajongók számára bizonyára még nagyon messze van, de valahogy csak ki lehet bírni addig is.