Star Wars hotel: cirka félmillió forint egyetlen éjszakáért

Ha olcsó szállás keresünk, akkor ne a Star Wars hotel legyen a célpont, a Disney World ugyanis megkéri majd a különleges élmény árát.

Habár mindenki, aki ismeri az „eredeti” trilógiát, azt mondja, az a három rész az, ami tényleg maga a Star Wars, ettől függetlenül az azóta megjelent részek kapcsán fut igazán nagyot a sorozat. Ma már tulajdonképpen nincs olyan szegmens, amiben ne lenne ott a téma, legyen az tusfürdő, tolltartó, vagy éppen ébresztőóra. Mióta a Disney megvette a brandet, gondoskodik róla, hogy folyton a felszínen legyen a Star Wars, és ennek egyik komoly kivetülése lehet a pár év múlva nyíló Galactic Starcruiser, ami nem más, mint a film témájára épülő hotel. Itt nem csupán néhány kép idézi majd a galaktikus hangulatot, hanem az építészet, a látnivaló, sőt, még a ruházat is. Persze mindez nincs ingyen, hiszen egyetlen személynek 3 nap/2 éjszaka nem kevesebb, mint 3.300 dollárjába kerül majd, ami a jelenlegi árfolyamon 940.000 forint, tehát nagyjából 470.000 forint/éj.


Ennél valamivel gazdaságosabbnak hangzik a Star Wars hotel ötágyas szobája, melyet 7.200 dollárért (bő 2.000.000 forint) kapnak meg a vendégek a két éjszakára. Ezért az árért azonban elképzelhető, hogy nem csupán a környezetet és a hangulatot élvezhetik a vendégek, hanem egyéb extrákat is, mint belépőt a Disney Worldbe, étkezést, apróbb ajándékokat, és teljes bejárást a Halcyon űrhajóra. Látható tehát, hogy nem egy olcsó mulatság, de biztosak vagyunk benne, lesznek rajongók, akik bármit megadnak majd azért, hogy a film hangulatát élőben élvezhessék.

Címkép: gromit15 – Pixabay

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?